L’alumnat de 3r d’ESO del Col·legi la Devesa va rebre, el passat 30 de març, la visita de la periodista d’Onda Cero Amparo Piqueres. L’activitat ha culminat el treball desenvolupat al voltant dels mitjans de comunicació durant aquest segon trimestre i ha endinsat de ple l’alumnat en el món del periodisme. Amparo Piqueres va compartir amb els i les estudiants de 3r d’ESO la seua visió de la professió, del paper dels mitjans de comunicació en la nostra societat i els aspectes més rellevants dels textos periodístics. A més d’això, va respondre les preguntes de l’alumnat, va ampliar els seues coneixements i va complementar el treball que aquests havien realitzat sobre els gèneres periodístics. La visita va resultar molt enriquidora perquè l’alumnat va poder compartir els seus treballs i les seues inquietuds amb tota una professional del món dels mitjans de comunicació en general i de la ràdio en particular.

Flora Ocheda